Publicitat
Publicitat

Nous webinars, mesures del protocol Covid

L'àrea de promoció econòmica i turisme de l'Escala,  organitza una sessió de webinars per explicar les mesures del protocol Covid aplicat al sector comerç i també a l'hostaleria. 

El dijous dia 11 de juny, l'àrea de turisme de l'Escala ha organitzat dues sessions de webinars per explicar les mesures del protocol Covid al sector comerç i hoteler. 

La primera trobada s'ha programat a les nou del matí sota el títol 'Una jornada tècnica sobre la prevenció de la Covid-19 al sector comerç'. L'objectiu de la sessió, donar a conèixer els requisits establerts pel protocol de prevenció de la Covid-19, segons la "guia de bones pràctiques dirigides a l'activitat comercial en establiment físic i no sedentari". Donar les eines i exemples pràctics per implantar els protocols, així com sensibilitzar a l'empresari de la importància de seguir els protocols establerts per les autoritats competents. 

La trobada continua a partir de les 11h del matí amb la segona sessió, dirigida al sector de l'hostaleria. Seguint la línia del primer es donarà a conèixer els requisits establerts pel protocol de prevenció de la Covid-19, segons la "guia per la reducció del contagi de Coronavirus en hotels i apartaments turístics" i la "guia per la reducció del contagi de Coronavirus pels serveis de restauració". 

Unes sessions dedicades al teixit comercial i empresarial del municipi, que es podran seguir mitjançant la plataforma Jitsi Meet. 

  

Tots els interessats a participar dels webinars només han d'omplir un formulari a la pàgina web de turisme. De moment només hi ha prevista aquesta sessió doble, tot i que no es descarten noves propostes de cares a la tardor. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar