Publicitat
Publicitat

Concert de l'Orquestra Di-Versiones a Canal 10 Empordà

Canal 10 Empordà emetrà en directe el concert que oferirà l'Orquestra Di-Versiones aquest dissabte per la TDT i en streaming. Els de Calonge portaran la festa major a casa amb el "Divertardeo", perquè la música i ball no parin.

El popular grup de versions de Calonge, l'Orquestra Di-Versiones, ha organitzat per aquest dissabte al vespre, una vetllada de ball i festa a través de la televisió i en streaming. Proposen a tots els seus seguidors que es retrobin amb la colla d'amics i celebrin el desconfinament, en petit comité, i ballant a ritme de les cançons de Rafael, Pimpinela o Nino Bravo, entre molts d'altres. A banda, de les ganes de tornar a estar en contacte amb els seus seguidors, el grup obrirà una sessió a la plataforma Zoom a través del qual es podrà participar activament al concert. L'esdeveniment funcionarà amb el sistema de taquilla inversa. L'objectiu és cobrir els costos dels músics i tècnics que faran possible el concert. També, una part dels diners recaptats anirà destinada als Serveis de Salut Integrats de l’Hospital de Palamós. A través d'una crida a les xarxes socials, Diversiones ha demanat al públic que ha seguit totes les activitats gratuïtes que han organtizat durant el confinament que els doni un cop de mà, i així poder intentar compensar la manca de concerts d'aquest proper estiu on gairbé totes les festes majors populars han quedat marcades, i han hagut de suspendre la programació a causa de la crisi sanitària del coronavirus. 

En aquest concert, el grup tocarà les tres cançons que ha llançat durant el confinament relacionades amb la situació que estem vivint: ‘No tornaré a casa’, ‘La Felicità’ i ‘Cuando, cuando, cuando’.

El concert es podrà seguir en directe, aquest dissabte a les 8 del vespre, a través de Canal 10 Empordà, i també per diferents televisions locals de Catalunya. En streaming a www.culturaendirecte.com o al Facebook de Di-Versiones. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar