Publicitat
Publicitat

El Cinema Montgrí de Torroella reobre amb 'Pavarotti'

El cinema de Torroella, programa 'Pavarotti' per la seva reobertura aquest cap de setmana. L'aforament serà de màxim 130 localitats i els espectadors hauran de portar mascareta.

Les grans multisales no  reobren fins a finals de mes, però aquest cap de setmana si que obre portes el cinema Montgrí de Torroella, ho fa el divendres 5 de juny a les deu de la nit. Ho fa recuperant la programació que va queda aturada el mes de març, així la primera gran aposta serà el documental 'Pavarotti'. El documental de Howard segueix cronològicament les passes del tenor italià, tant en l'àmbit personal com professional, fent repàs dels seus millors moments però també dels més difícils.

El film, com ja és marca de la casa, es projectarà en versió original subtitulada. De moment i per adaptar-se a la nova normalitat, el cinema només farà projecció única divendres, dissabte i dilluns a les deu la nit. El diumenge a un quart de sis de la tarda. L'aforament es limitarà a 130 espectadors, així mateix les butaques estaran marcades i només es podran ocupar els seients assignats. Els espectadors hauran d'entrar a l'edifici amb mascareta i no se la podran treure ni al vestíbul ni durant la projecció. A l'entrada hi haurà un dispensador d'hidrogel. Es recomana complir les normes d'higiene establertes i seguir els recorreguts marcats. A partir d'aquest divendres, a més, es podrà pagar amb targeta de crèdit, els socis del cineclub tindran entrada gratuïta a totes les sessions del divendres, des de juny fins al setembre.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar