Publicitat
Publicitat

Campanya solidària #jorecapto

La UBET , engega la campanya solidària 'Jo Recapto' una iniciativa social per ajudar a omplir el banc d'aliments de l'Escala. La campanya comença aquest dissabte dia 6 de juny i no té data de finalització. De moment hi ha una trentena de comerços adherits.

La UBET ja va anunciar fa dies la seva intenció de participar activament amb el poble i col·laborar amb campanyes més socials. Doncs la primera acció comença aquest dissabte dia 6 amb la campanya #JoRecapto, una acció social per ajudar al banc d'aliments de l'Escala i així mateix a tots els escalencs que han de fer ús del seu servei. De moment hi ha una trentena de comerços adherits i reconvertits en punts solidaris amb dues opcions: recollida d'aliments o guardiola solidària, a més cada comerç pot oferir una tercera opció més personal com destinar 1?€ de cada compra a la guardiola. 

 Una campanya que arranca aquest dissabte juntament amb el concert solidari del grup The Band, que ofereix un concert en línia via auditoriun.com a les set de la tarda. Els diners recaptats d'aquesta iniciativa aniran íntegrament a cinc entitats, una d'elles el banc d'aliments de l'Escala. 

 

La junta de la UBET està molt contenta amb la proposta presentada, per aportar el seu granet de sorra a la difícil situació viscuda arran de la pandèmia. Per això aposten per una campanya que té data d'inici però no de fi. 

 

 Des d'aquest dissabte tots els establiments participants s'identificaran amb un cartell de la campanya #JoRecapto. També s'informarà les xarxes socials dels punts de recollida, així mateix s'anima a participar a tothom i fer difusió a les xarxes mitjançant el hashtag #JoRecapto.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar