Publicitat
Publicitat

Sepu renova un any més pel FC l'Escala

El FC l'Escala ha anunciat públicament que seguirà comptant per tercer any consecutiu amb Sepu a la banqueta. L'entrenador va arribar a l'estiu del 2018 i ha aconseguit retornar a l'equip blaugrana a la Primera Catalana i també consolidar el projecte, ja que aquest curs s'ha tancat a la novena posició. 

Sergi Luís 'Sepu' seguirà essent el director d'orquestra del primer equip del FC l'Escala, que per segon any seguit, competirà a la Primera Catalana, la màxima categoria del futbol català. El palafrugellenc va arribar al Nou Miramar a l'estiu del 2018. Al primer any a la banqueta va aconseguir l'ascens a Primera i aquest curs, l'equip ha quedat a la novena posició. Sepu explica que ha sigut una renovació fàcil i que amb una reunió ho han enllestit.

Una vegada confirmat el cos tècnic, amb el que s'està treballant ara és amb el nou projecte 2020-21. Sepu confia que seguirà bona part de la plantilla, però que lògicament hi haurà jugadors que tindran ofertes llamineres d'equips de la mateixa categoria i de categories superiors.

Els jugadors que més minuts van disputar durant el curs 2019-20, Marçal Saenz (1.773), Pau Ribas (1.713), Argi (1.589), Sergi Ramírez (1.498) i Ayoub Haiba (1.323). Per la seva banda, Pau Ribas ha estat el jugador que ha jugat més partits sencers (18) per sobre de Marçal, Argi i Moha Chaoui (14). I els tres màxims golejadors: Jam Baldeh amb 11 dianes, Ignasi Massó amb 5 i Ayoub Haiba amb 4. Veurem quants d'aquests jugadors segueixen la pròxima temporada.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar