Publicitat
Publicitat

Preinscripcions presencials dels casals d'Estiu

Des d'avui i fins demà, l'Espai Jove de l'Escala obre portes de 10 a 14 del migdia per acollir les preinscripcions presencials a les diferents modalitats de casals de l'Escala. A partir de dilluns dia 8, i de manera telemàtica, s'oferirà la possibilitat als no empadronats a presentar la seva sol·licitud.

Avui i demà de 10 a 14 del migdia, l'Espai Jove l'Esbotzada, acull les preinscripcions presencials a les diferents modalitats de casals de l'Escala. Una opció per aclarir dubtes o facilitar els passos a tots aquells persones que no tenen accés a les preinscripcions telemàtiques. Tot i això, l'enllaç http://inscripcions.lescala.cat/ continua actiu per acabar d'acollir les sol·licituds dels escalencs.

  

El procés de preinscripcions per a persones empadronades a l'Escala finalitzarà el 5 de juny a les 14:00h. Tot seguit, el dilluns dia 8 a les vuit del matí s'obrirà el torn a les persones no empadronades, un procés que també serà telemàtic i que finalitzarà el dia 10 a les dues del migdia. El dia 12 de juny es publicarà la llista oficial d'admesos. Finalment les inscripcions es formalitzaran del 15 al 17 de juny, de forma telemàtica i seguint les instruccions rebudes via correu electrònic. Ara com ara les preinscripcions han baixat considerablement respecte a l'estiu anterior, un fet visible amb les xifres de moment per exemple hi ha 35 nens als matins esportius o 30 joves al campus. S'espera que amb l'arribada de la fase 3 i el turisme de segona residència aquestes xifres augmentin una mica. 

 

Els diferents casals s'adaptaran aquest estiu a totes les mesures de prevenció de la propagació de la Covid-19 marcades per les autoritats sanitàries. Entre les novetats d'aquest estiu, hi haurà que els participants es dividiran en grups de convivència de deu persones i cada grup no tindrà contacte amb els altres, com a mesura de seguretat. Cada grup tindrà el seu monitor i cada tres grups hi haurà un monitor encarregat del compliment de totes les mesures d'higiene i salut, que entre altres funcions s'encarregarà de comprovar que els participants no tenen febre ni presenten símptomes de patir la malaltia, la desinfecció de tots els elements que s'utilitzin i controlar el compliment de tots els protocols.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar