Publicitat
Publicitat

Les seccions del CER es comencen a posar en marxa

Les seccions del CER van reprenent l'activitat. El tennis de taula, la petanca o les motos estan en marxa. D'altres com els escacs, el teatre o l'Esbart La farandola estan pendents de l'evolució del desconfinament. 

Les instal·lacions del CER van tornat a la normalitat.En fase 1 obria el bar a la terrassa exterior i ara en fase 2 també a l'interior complint la normativa que marca aquesta fase.Pel que fa a les diferents seccions també van reobrint.Entre d'altres comença també a reobrir el gimnàs, això sí, demanant hora i amb només el monitor i una persona.D'altres seccions però, estan temporalment aturades, sigui perquè no és l'època e l'any on s'activen, com és el cas del Carnaval, o per garantir la seguretat dels socis que hi participen.

D'altre activitats que organitza o participa el CER estan pendents de l'evolució de les diferents fases de desconfinament.Entre d'altres, l'Aplec que s'havia de celebrar el cap de setmana, s'ha ajornat.

Des que es va decretar el confinament la Junta del CER s'ha reunit telemàticament cada setmana per analitzar la situació i actuar en conseqüència.A partir de la setmana vinent aquestes reunions tronaran a ser presencials amb les mesures de seguretat pertinents.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar