Publicitat
Publicitat

Miquel Bosch hauria de dimitir perquè el seu germà fos president

L'actual president del FC l'Escala, Miquel Bosch, hauria de convocar una Assemblea de Socis extraordinària i comunicar que dimiteix. Tot seguit s'obriria el procés electoral, que duraria un mes, i els simpatitzants haurien d'acceptar la candidatura de Marc Bosch, que de moment seria l'únic candidat.

Perquè Marc Bosch esdevingui el nou president del FC l'Escala, l'actual responsable del club, Miquel Bosch, hauria de dimitir. Tot això sumat a l'estat d'alarma, el relleu s'allargarà més del que és habitual. Per fer el traspàs s'haurien de convocar dues Assemblees de Socis. La primera seria per fer efectiva la dimissió de l'actual president i obrir el procés electoral i la segona per proclamar el nou màxim responsable.

Un cop Miquel Bosch deixi de ser president seguirà vinculat al club.

Miquel Bosch parla del seu germà i únic candidat, de moment, a la presidència del club.

Un dels moments que va haver d'afrontar només entrar com a president va ser la destitució de Pitu Batlle. No va ser una decisió fàcil.

El president també recordava el pitjor i el millor moment. El pitjor la mort del seu amic Rafel Rabadí i el descens a Segona Catalana i el millor l'ascens a Primera. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar