Publicitat
Publicitat

Recollida de materials per documentar la Covid19 a l'Escala

L'Escala se suma a la campanya «Arxivem la Covid-19». L'Arxiu Municipal fa una crida a fer arribar tota mena d'evidències que permetin documentar el moment excepcional que estem vivint.

La Xarxa de Museus d'Història i Monuments i la Xarxa de Museus d'Etnologia de Catalunya junt amb l'Associació d'Arxivers i Gestors Documentals de Catalunya han iniciat una campanya de recollida de materials per documentar el pas de la COVID-19, una campanya anomenada 'Arxivem la COVID-19' i on també s'hi ha adherit l'Escala amb els seus Museus i l'Arxiu.

 

Sota els lemes "Memòries d'una pandèmia" i "Arxivem la COVID-19" es vol fer una recollida de documents, imatges, vídeos, missatges de veus, dibuixos i objectes materials creats i/o utilitzats durant aquests mesos de confinament per a la seva preservació. Els materials recollits permetran interpretar l'impacte de la pandèmia a l'Escala tan des del punt de vista sanitari, social, econòmic o cultural, i documentar l'experiència col·lectiva viscuda i ajudi a formar una memòria social de la pandèmia de la Covid-19 a l'Escala. 

 

Hi pot participar tothom que tingui material que pugui ser d'interès, omplint un formulari disponible a la web del museu www.museuvirtualdelescala.cat. Quan el museu pugui atendre la recollida presencialment contactarà amb les persones per avaluar la donació i activar els mecanismes necessaris per fer-la efectiva. Per més informació podeu enviar un correu a arxiu@lescala.cat 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar