Publicitat
Publicitat

El tennis taula il·lumina la sala polivalent

Els jugadors del primer equip del CER l'Escala de la Superdivisió Masculina de tennis taula s'entrenen a la sala polivalent. Iker González i Norbert Tauler no han pogut retornar al CAR de Sant Cugat i s'exerciten amb Sergi Grau, que normalment millorava la seva tècnica amb el xinès Chih-Wei Yeh.

Els palistes del primer equip del CER l'Escala de la Superdivisió Masculina de tennis taula s'entrenen a la sala polivalent. Iker González i Norbert Tauler normalment entrenen al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat, però arran de la pandèmia del coronavirus no han pogut retornar. L'únic que entrenava a l'Escala era Sergi Grau amb el xinès Chih-Wei Yeh, que ja ha tornat a casa seva.

Els entrenaments son dilluns, dimecres i divendres de 18h a 20h. Les condicions no son les mateixes i ha estat un canvi pels jugadors. Ara amb el que cal anar amb compte és amb les lesions.

Aquests exercicis serveixen per mantenir la forma i seguir creixement com a esportistes, ja que la lliga, els campionats i torneigs han quedat suspesos.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar