Publicitat
Publicitat

Vishal Shahani a la casa de la vila

Ahir va passar Vishal Shahani, regidor de JxC L'Escala, pel plató de Canal 10 Empordà. Durant l'entrevista, va parlar-se del pla de xoc, de la valoració d'un any de les eleccions i també de la situació actual del seu partit molt marcat pels canvis constants. 

El grup de JxC l'Escala va ser el convidat d'aquesta setmana a la casa de la vila, el regidor Vishal Shahani va ser l'encarregat de parlar i valorar la situació actual. Junts per Catalunya creu oportú i molt necessari el pla de xoc proposat des de l'Ajuntament i redactat entre tots els grups municipals. Però destaca que arriba una mica tard, ja que vista la situació calia actuar abans. 

 

L'entrevista va començar amb la valoració dels primers 365 dies després de les eleccions.

La situació interna de grup de Junts per Catalunya, és realment complexa doncs hi ha moltes ideologies i el grup ha patit mots canvis amb poc temps. Segons Vishal cal buscar una identitat i crear un projecte sòlid i més segur. 

Son declaracions fetes al programa La Casa de la Vila de Canal 10 Empordà, l'entrevista íntegre pot recuperar-se a www.canal10.cat o també a les diferents xarxes socials.  

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar