Publicitat
Publicitat

Reobertura dels cinemes la setmana vinent

Els cinemes catalans poden reobrir a partir de la setmana vinent amb l'inici de la fase 2, tot i això molts plantegen obrir portes a partir del 26 de juny amb la possible arribada de grans estrenes cinematogràfiques.

Una de les novetats de la fase 2 serà la reobertura dels cinemes amb un terç de l'aforament. Una excel·lent notícia pels amants del setè art. Tot i això el gremi d'empresaris de cinemes de Catalunya, afirma que molts cinemes es plantegen reobrir de forma generalitzada a finals de juny. El motiu fer coincidir el nou inici amb l'arribada de noves pel·lícules. Recordem que el mercat cinematogràfic està parat a tot el món des de l'inici de la pandèmia. Ara per ara les distribuïdores no tenen molt clar l'estratègia de màrqueting que han d'aplicar, ja que grans mercats audiovisuals com la Xina, Estats Units, Brasil o Europa van a ritmes molt diferents pel que fa a control de la pandèmia. En tot cas, el sector s'ha compromès a tenir les sales en marxa al juliol. I la primera gran estrena prevista és Tenet, la nova de Christopher Nolan.

Un cas excepcional són les sales de cinema d'autor o els cinemes de proximitat, com el cas del cinema montgrí de Torroella. Qui ja ha confirmat la seva reobertura el pròxim 5 de juny. El cinema regentat per Jordi Bellapart, pot obrir portes perquè no viu de les grans estrenes si no de pel·lícules que ja han fet un llarg recorregut a les grans multisales. El cinema montgrí disposa de material suficient per oferir al seu públic.

Quan arribi el moment de la reobertura de les sales, queda clar que la programació serà mixta. A la cartellera conviuran estrenes de menys impacte comercial amb grans blockbusters. Quan hi hagi una programació regular, Canal 10 Empordà recuperarà el programa 'De Cine' amb totes les novetats.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar