Publicitat
Publicitat

La FCF dicta sentència: sí ascensos, no descensos

La Junta Directiva de la FCF aprova per unanimitat resoldre el futbol territorial amateur sense descensos i amb els ascensos marcats pel pla de competició. En el cas de la base tampoc hi haurà descensos i es produiran els ascensos derivats de la cobertura de vacants.

La Federació Catalana de Futbol ha acordat per unanimitat resoldre les competicions territorials del futbol, és a dir, de Primera Catalana fins a Quarta, sense descensos i amb l'aplicació del nombre d'ascensos marcats pel pla de competicions de la temporada 2019-20. Això vol dir que el Girona B d'Axel Vizuete puja a Tercera Divisió mentre que el Llagostera B, que ocupava el descens, es mantindrà a Primera, categoria que estrenarà el Bescanó.

La pròxima temporada la Primera Catalana, que tornarà a comptar amb sis plantilles de la demarcació de Girona, tindrà 40 equips i no es descartaria fer 4 grups de 10 equips. 

A Segona Catalana han pujat els nostres veïns Torroella de Montgrí, Palafrugell i Begur i han ascendit a Tercera el Viladamat, la Jonquera B i el Roses City. Els segons classificats que han pujat de categoria ha estat perquè tenen millors coeficients que els altres segons. En el cas del futbol base tampoc hi haurà descensos i es produiran els ascensos derivats de la cobertura de vacants. 

 

Aquest acord respecte al futbol base ha tingut en compte el resultat del qüestionari de competicions d'aquestes categories tramès als clubs catalans entre el 30 de març i el 15 d'abril amb 663 enquestats i 442 respostes, els quals van avalar de forma majoritària l'estructura de competicions actual de futbol base.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar