Publicitat
Publicitat

Es compleix un any del retorn a Primera Catalana

Avui dimarts 26 de maig fa justament un any que el FC l'Escala va recuperar la Primera Catalana, gràcies a la victòria a casa contra el Cassà per 2 a 1. Va ser un any d'infart, però l'equip de Sepu va ascendir directament. La remuntada històrica al camp del Sant Feliu de Guíxols va ser clau per recuperar la categoria.

Primer aniversari del retorn del FC l'Escala a Primera Catalana. Va ser un ascens directe, sense promocions d'ascens. La lliga dels 78 punts: 25 victòries, 3 empats i 6 derrotes. L'Escala, Bescanó i Sant Feliu de Guíxols van ser els tres equips més potents, però finalment només van ser els escalencs que van pujar a la màxima categoria del futbol català perquè els bescanonins un any més es van quedar a les portes.

Els de Sepu es jugaven l'ascens a casa el passat 26 de maig contra el Cassà de la Selva i van acabar guanyant per 2 a 1. Denilson Rivas, l'home de l'ascens, va fer un gol de falta directa, després el Cassà empatava i al tram final, Ignasi Massó va provocar un penal i la pilota parada va anar cap a dins.

El FC l'Escala va guanyar els primers sis partits i no va perdre cap dels set últims enfrontaments del campionat. Contra el Bescanó va perdre a la primera volta per 2 a 1 mentre que el duel de la segona va empatar a 0 i contra el Guíxols es va guanyar els dos partits. A casa per 2 a 1 i a Sant Feliu per 3 a 4. Aquesta victòria per 3 a 4 va ser clau per ascendir de categoria, ja que la pròxima jornada els blaugrana tancaven la lliga a casa contra el Cassà. L'equip escalenc perdia 3 a 0 i va acabar guanyant 3 a 4 amb els tres gols de Denilson Rivas i la diana d'Argi. Cal recordar que Denilson Rivas aquell dia era suplent, va sortir al 62 i va revolucionar el partit.

 

Aquest va ser el segon ascens de la història a la Primera Catalana. El primer va ser el 17 de maig de 2014 al camp del Can Gibert. Pitu Batlle ocupava la banqueta escalenca i els golejador va ser Jordi Alabert.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar