Publicitat
Publicitat

Comencen les obres a la platja del Portitxol

Avui han engegat els treballs de reconstrucció del mur de la platja del Portitxol, malmès pel temporal Glòria. Les obres van a càrrec de Costes, uqe s'ha compromès a tenir-les a punt abans de l'1 de juliol.

Les màquines han començat avui l'obra de reparació del mur de contenció del passeig d'Empúries, a la platja del Portitxol. Hna transcorregut quatre mesos des del temporal Glòria que va provocar danys importants a la platja, que ha quedat pràcticament sense sorra, i el mur, ensorrat en un bon tram. L'obra es va plantejar d'urgència, però s'ha retardat el seu inici per la crisi sanitària de la Covid-19. El Ministeri de Medi Ambient i Costes, que és qui hi fa front, s'ha compromès a executar-la en poc més d'un mes i tenir-la acabada abans de juliol.

Alcalde i regidor d'urbanisme han repassat aquest matí els detalls de la intervenció amb tècnics de Costes sobre el mateix terreny. Una visita d'obres en el transcurs de la qual l'alcalde ha aprofitat per reivindicar un debat global sobre la necessitat d'acabar la millora del passeig i plantejar solucions de futur per pal·liar la contínua regressió de la sorra de les platges d'aquell sector.

De moment les màquines han començat a treballar al Portitxol. Si es compleixen els terminis, en cinc setmanes l'obra ha d'estar acabada.

4 mesos després efectes ben presentsObra pràcticament adjudicada, retardada pels efectes del Covid19Compromís de tenir-ho a punt abans de juliol

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar