Publicitat
Publicitat

Curs de manipulador d'aliments online

L'àrea de promoció econòmica i turisme manté el curs de manipuladors d'aliments previst per al mes de juny, però es farà online i no pas de forma presencial. Els interessats ja poden inscriure's a través del web o trucant a l'oficina de turisme.

L'àrea de promoció econòmica i turisme de l'Escala va adaptant les iniciatives programades a les circumstàncies de la situació provocada per la pandèmia de la Covid-19. Una de les iniciatives programdes per aquesta primavera era el pla de formació. Bona part de la programació es traslladarà a la tardor. Hi ha però un curs que s'ha considerat interessant de mantenir-lo abans de l'estiu com és el curs de manipulador d'aliments.

Ara feia dos anys que no s'organitzava aquest curs a l'Escala i des de turisme s'ha valorat la necessitat de mantenir-lo programat, tot i haver-se de fer via telemàtica. El curs, de deu hores de durada, es farà del 22 de juny al 6 de juliol. Les inscripcions es poden fer a través del web www.idfo.com o bé trucant a l'oficina det urisme, al 972.770603.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar