Publicitat
Publicitat

Preinscripcions obertes a l'Escola de música el Gavià

A partir d'avui, l'Escola de Música el Gavià obre inscripcions pels alumnes nous. Les preinscripcions es poden fer telemàticament omplint el formulari de la pàgina web: www.elgavia.org

L'Escola de música El Gavià ha obert inscripcions pel curs 2020/2021, es faran les preinscripcions del 25 de maig al 5 de juny i seran de forma telemàtica omplint els formularis disponibles a la pàgina web de l'escola. Un formulari que només han d'omplir els alumnes nous, els que ja formen part de la família musical de l'Escola El Gavià no cal. 

  

Les matricules, seran el mes de juliol per a tots els alumnes, moltes es podran fer online però els casos més específics s'hauran de fer presencialment seguint les mesures de seguretat. 

  

Poden accedir a l'escola de música tots els infants a partir de 3 anys, així com joves i adults sense límit d'edat. L'Escola actualment ofereix un gran ventall de possibilitats i disciplines diferents com violí, piano o guitarra, grups musicals o orquestra passant per llenguatge o informàtica musical. De moment per accedir als tallers del centre, s'haurà d'esperar a matricular-se pròximament. 

  

Per qualsevol dubte només cal trucar el centre 972 77 51 27 o enviar un correu electrònic a info@elgavia.org. També es pot accedir a les sessions jitsi de l'Escola els dimarts i dijous de 8 a 9 del vespre amb la contrasenya ElGavià.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar