Publicitat
Publicitat

Es manté el calendari dels casals i activitats de lleure d'estiu

L'Ajuntament treballa amb previsió de mantenir totes les activitats de lleure d'estiu. La setmana vinent es concretarà calendari de preinscripcions per al Casaliu, Casal i Casalet, Matins Esportius i Campus Jove. Es duran a terme el juliol i agost, adaptant-se a totes les mesures de seguretat que requereix la situació actual.

Aquest estiu hi haurà oferta de lleure infantil i juvenil programat per l'Ajuntament, com cada estiu. Sí. Però adaptat a les noves circumstàncies. L'estat d'alarma ha fet endarrerir molt el procés de licitació pública del servei i fins la setmana vinent no s'aprovarà oficialment l'adjudicació del servei a l'empresa o empreses que han guanyat el procés selectiu.És previst que aquesta aprovació passi per la junta de govern de dimecres al matí. Un cop feta aquesta aprovació es desencalla tot el procés. De moment, el que es confirma és que es manté tota l'oferta habitual de cada any. Això és, per als més petits, el Casaliu; per als més grans, el casal, casalet i matí esportiu. I per als encara més grans, els adolescents, nova edició del campus jove. El calendari d'aquestes activitats anirà de l'1 de juliol al 30 d'agost, si bé cal concretar encara com s'hauran d'adaptar a les mesures higièniques i de seguretat que estaran vigents encara durant l'estiu per evitar contagis de Covid-19.

La setmana vinent, un cop aprovada la licitació del servei, es concretarà el calendari i metodologia a seguir de les preinscripcions, del qual s'informarà convenientment pels canals habituals tant bon punt s'acordi.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar