Publicitat
Publicitat

Més accions de la UBET

La Unió de Botiguers i Empresaris Turística de l'Escala, continuen fent accions per ajudar a activar de nou el comerç local. Entre les noves propostes: una nova web, renovació del logo i eslògan de l'entitat i professionalitzar el servei intern.

La Unió de Botiguers de l'Escala, continua treballant per activar de nou el comerç local, per això han impulsat un pla de marxandatge que aviat veurà la llum. En aquest context, s'han creat diversos productes unificats amb una imatge comuna. Així mateix s'ha dissenyat un nou logotip, s'ha creat un nou eslògan comercial i s'està treballant amb una nova pàgina web més moderna i on es visibilitzin tots els comerços associats.

Les ganes de treballar de la nova junta, són visibles amb la quantitat d'accions que s'estan porten a terme aquests últims mesos. Una feina que ha servit també per augmentar el nombre de socis, que amb poc temps ha fet un augment molt important i això fa replantejar el funcionament intern de l'entitat comercial.

La tan desitjada entrada a la fase 1 per tot el teixit comercial i local del municipi, ha fet visible una mica més de moviment al carrer però la realitat és que el comerç continua amb hores baixes. S'espera que amb l'arribada del cap de setmana i el turisme de proximitat la cosa millori una mica.

Les accions de la UBET no acaben aquí, ara ja estan treballant amb noves propostes, en aquesta ocasió més socials.

Per està informats de tots els detalls del comerç local, només cal seguir les xarxes socials de la UBET. Actualitzades diàriament amb les últimes novetats.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar