Publicitat
Publicitat

Es comença a navegar al Club Nàutic l'Escala

El Club Nàutic l'Escala no ha deixat de treballar tot i l'estat l'alarma. L'entitat ha estat en contacte amb els socis i clients per modificar reserves, gestionar cancel·lacions i fer un seguiment a les embarcacions. Amb la fase 0, els propietaris van poder revisar les embarcacions i a la fase 1, els usuaris ja poden navegar, però amb limitacions.

Un cop es va declarar l'estat d'alarma, l'activitat del Club Nàutic l'Escala va quedar completament suspesa. El personal sí que va seguir treballant perquè volia estar en contacte en tot moment amb els socis i clients. Modificar reserves, gestionar cancel·lacions i resoldre dubtes sobre l'estat de les embarcacions eren les principals tasques que feien.

Ja a la fase 0, els propietaris de les embarcacions van poder apropar-se al club per verificar l'estat de l'embarcació i ara a la fase 1, els usuaris que viuen a la regió sanitària de Girona, ja poden sortir a navegar amb limitacions.

A la fase 2, el club espera que l'ús de les embarcacions es vagi normalitzant, ja que té una immensa majoria de clients que viuen a l'àrea metropolitana de Barcelona i al sud de França. Rai Roca, que a banda de ser gerent del Club Nàutic l'Escala, és el vicepresident de l'Associació Catalana de Ports, que ha dissenyat un protocol de seguretat.

I pel que fa a les competicions, tot anirà en funció de com evolucioni la pandèmia. El club, que considera que serà un estiu atípic, és optimista perquè els usuaris naveguen normalment amb família.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar