Publicitat
Publicitat

La FCF no deixarà perdre equips per temes econòmics

La Federació Catalana de Futbol no deixarà perdre ni equips ni clubs per temes econòmics. L'organisme federatiu català està estudiant quin tipus de bonificacions podrà fer. També ha anunciat que a finals de mes anunciarà com es resolen les lligues des de Primera Catalana fins al futbol formatiu.

L'esport altempordanès no és aliè als efectes de la pandèmia del coronavirus. A la crisi del 2008, dos de cada deu clubs de tot el país van desaparèixer. És per aquest motiu que la Federació Catalana de Futbol està en contacte amb tots els clubs. No permetrà que per problemes econòmics, equips i clubs desapareguin. La sensació, expliquen, no és dolenta.

L'organisme federatiu català està treballant amb diferents tipus d'ajudes per intentar que cap club aturi la seva activitat.

Pel que fa al tema de la consulta als equips, la FCF ja s'ha posat en contacte amb el 80% dels clubs per preguntar com es poden resoldre de la millor manera les lligues des de Primera Catalana fins al futbol formatiu. El vicepresident i delegat de les comarques gironines deixa clar que qui decidirà serà la federació. Per dilluns que ve hi ha convocada una reunió i la federació s'ha compromès a que finals de mes se sàpiga com quedarà tot. Si la competició es dona per nu·la o si hi ha ascensos i descensos.

En la majoria d’esports, tant d’àmbit català com estatal, no hi ha hagut descensos i si ascensos amb la pertinent reestructuració i ampliació de grups i categories. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar