Publicitat
Publicitat

Els centres de busseig encaren el futur amb optimisme malgrat la crisi

Els centres de busseig de l'Escala calculen que aquest estiu facturaran com a màxim un 30% del que van fer l'any passat, a causa de la crisi del coronavirus. Malgrat això, han aprofitat el confinament per a intensificar formació i impulsar sinèrgies entre el sector turístic per poder sortir-me enfortits de cara al futur.

Els cinc centres d'immersió que operen a l'Escala han hagut d'aturar la seva activitat des del decret de l'estat d'alarma. A les portes de passar a la fase 1 de desconfinament viuen amb gran incertesa.Es queixen de la poca concreció que se'ls ha donat sobre què es podrà i què no es podrà fer en cada fase del procés de desconfinament, a banda que temen de la poca confiança que tindrà la gent a l'hora de recuperar la normalitat.

Un 70% de l'activitat dels centres es basa en client europeu i només el 30% en client nacional. I vistes mesures com la quarentena que s'imposa al viatger internacional, juguen amb la premisa que enguany, en el millor dels casos, facturaran només un 30% del que van facturar l'any passat. Tot i això, els mesos de confinament els han servit per a intensificar contactes entre diferents sectors per poder oferir packs i fer que millori l'experiència al client.

El sector no ha perdut el bon humor. I això es reflecteix en les iniciatives que impulsen a través de xarxes com el Tick-tock on han fet challenges de bon humor a través dels quals els clients que s'hi sumen opten a promocions de cara a la temporada. Els propietaris i treballadors dels cinc centres de busseig escalenc també han aprofitat el confinament per a fer formació online amb l'objectiu de sortir més forts quan puguin recuperar certa normalitat. I com a conclusió de tot plegat, llancen un missatge d'optimisme amb el qual estan segurs de sortir-se'n, tot i les dificultats evidents.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar