Publicitat
Publicitat

Noves accions de la UBET

La UBET de l'Escala continua treballant per adaptar-se dia a dia la situació actual, aquesta setmana ha repartit a tots els seus associats el pack de seguretat, juntament amb la cartelleria oficial amb les mesures de seguretat per la Covid-19 i just ahir van estrenar el canal YouTube amb diversos vídeos i la campanya 'Tenim un missatge per tu' amb francès.

La Unió de Botigueres i Empresaris Turístics de l'Escala, la UBET, continua treballant per capgirar la situació de la crisi del coronavirus. Durant el confinament i ara amb els negocis a mig gas, la junta i bona part dels associats estan ben actius treballant per adaptar-se a la nova normalitat. I tenir els seus negocis preparats, per afrontar una temporada econòmicament complicada.

Després de treballar de costat amb l'ajuntament per redactar el pla de xoc, la UBET continua preparant la seva campanya de màrqueting encaminada a mostrar una Escala segura i uns negocis preparats per atendre a la gent amb totes les mesures de seguretat. En aquest sentit des d'aquesta setmana tots els associats a l'entitat han pogut recollir el seu 'Pack covid-19', un paquet de protecció que constà d'una mascareta FP2, un litre de gel hidroalcohòlic, una caixa de guants i un pot de desinfectant per netejar l'espai.

Tots aquests dies, des de la junta s'ha treballat molt per aconseguir nous socis una feina visible des de les seves xarxes social on des de fa unes setmanes van penjant tots els nous comerços que s'uneixen a la gran família de la UBET. El coronavirus també ha obligat el comerç a adaptar noves mesures, nous horaris de treball o limitar l'aforament del seu local entre d'altres.

Per això s'ha dissenyat una cartelleria amb les recomanacions per a tots els establiments del municipi. Així per exemple des d'aquesta setmana tots els locals disposen del cartell visible amb les mesures de seguretat més destacades i adaptades a cada local. Una cartelleria acompanyada de l'eslògan comercial Tu tens la Clau. Tots els associats a la UBET ja disposen d'aquest material. Aquells establiments que no tinguin el cartell,  però el vulguin poden posar-se amb contacte amb la UBET i aconseguir-lo.

I finalment destacar l'obertura del canal YouTube de l'entitat. Una plataforma que permet al comerç local obrir una finestra més al món  i on de moment hi ha disponibles tres vídeos. La campanya tu tens la clau i l'espot 'Tenim un missatge important per tu' de moment amb versió catalana i francesa. Amb aquestes iniciatives i campanyes, la UBET espera realçar el comerç de proximitat i fer front a la pandèmia de la Covid-19.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar