Publicitat
Publicitat

Sortides de teatre del CER anul·lades fins a nova ordre

El CER amb el Teatre, ha anul·lat les sortides a Barcelona per gaudir de les diferents propostes teatrals programades a la gran ciutat. Una anul·lació lògica després del tancament de les sales d'espectacles a causa de la Covid-19. S'espera poder reprendre les sortides de cara al novembre amb l'estrena de Billy Elliot el musical.

Les sortides del CER amb el teatre d'aquesta temporada, han quedat cancel·lades a causa de la pandèmia de la Covid-19 i al tancament de les sales d'espectacles com a mesura preventiva. Així que aquest any els escalencs apuntats a les sortides no podran gaudir del musical 'El mèdico', tampoc de la comèdia 'Sopar de batalla' o de la sortida tradicional a temps de flors de Girona. Molts ja havien pagat alguna de les sortides, per això des de l'organització hi ha dues propostes clares: Retornar els diners o deixar en dipòsit per noves sortides.

De moment no hi ha data de retorn de l'activitat, però s'espera que de cara a novembre gaudir amb el musical de Billy Elliot.

Vista la situació hi ha moltes incògnites per saber quan es podrà reprendre l'activitat, per això l'organització manté el contacte amb els participants via whatsapp per informar de qualsevol novetat.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar