Publicitat
Publicitat

Pitu Batlle: de 3a Catalana a 3a Divisió

D'entrenar al Verges de Tercera Catalana a dirigir al Banyoles de Tercera Divisió. Aquest serà el canvi espectacular que experimentarà el tècnic escalenc Pitu Batlle el curs 2020-21. L'anxover va debutar en aquesta exigent categoria amb el Palamós el gener de 2018 contra el Figueres.

L'entrenador escalenc Pitu Batlle es desvincula del Verges de la Tercera Catalana per fitxar pel Banyoles de la Tercera Divisió. Un salt que il·lusiona i que motiva al tècnic anxover. Batlle, que és el nou substitut del rosinc Adam Fontes, té experiència a Tercera, ja que hi havia debutat amb el Palamós contra el Figueres. L'equip palamosí, amb els escalencs Botxi i Kike Sánchez, va acabar baixant a Primera.

Pitu Batlle ha entrenat el Sant Pere (2009-12) a Tercera Catalana, l'Escala (2012-16) amb el que va aconseguir dos ascensos consecutius, un dels quals històric a Primera Catalana i també el juvenil i primer equip del Girones que competia a Tercera Catalana (2016/17) abans d'arribar al Palamós. En el club degà va agafar les regnes del juvenil i després el primer equip que en aquell moment competia a Tercera Divisió (2017-19). I els dos últims clubs que ha portat han estat cadet del Llagostera (2019) i el Verges de Tercera Catalana (2019-20). Per tant doncs, de Tercera Catalana a Tercera Divisió. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar