Publicitat
Publicitat

Escalencs en temps de Coronavirus : Jess Valde

Des que va començar el confinament, molts escalencs van activar les seves xarxes socials per oferir continguts i alleugerir els dies. Des de fa unes setmanes l'Escala compte amb una activitat més: Sessions de Yoga onlien a càrrec de Jess Valde. Les podreu seguir per canal 10 tots els dissabtes d'11 a 12.

La relaxació i la meditació són dos dels grans aliats per combatre l'angoixa i l'estrès que pot provocar el confinament. Una de les millors opcions per ajudar a superar el tancament obligatori provocat per l'estat d'alarma, pot ser el Ioga. Una disciplina física, però amb un fort component psicològic. On es treballa cos i ment d'una forma molt explícita. Molts escalencs abans del confinament ja anaven classes amb la Jess Valde, al Camp dels Pilans. Des de fa unes setmanes les classes són virtuals i obertes a tots aquells que ho necessitin.

Si mai s'ha practicat meditació, pot ser una cosa complicada, per això sempre és recomanable començar amb meditacions guiades. La idea no és deixar la ment en blanc sinó rebutjar els pensaments per a centrar-se en un mateix. Està demostrat que ajuda al nostre estat emocional, cosa molt important en la situació actual. Qui vulgui iniciar-se amb aquesta pràctica d'autoconeixement té una cita tots els diumenges a les deu del matí amb Jess Valde i els seus directes a Instagram o YouTube. També les podreu seguir per canal 10 Empordà els dissabtes a partir de les 11h del matí.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar