Publicitat
Publicitat

La revista 'El Cargol' desapareix

La revista mensual 'El Cargol' deixa de publicar-se per manca d'ingressos després de set anys oferint informació de proximitat als escalencs. Durant aquest període, ha publicat 88 edicions en paper i 90 de digitals. Les dues últimes només s'han pogut llegir en format online. El juny serà el primer mes sense activitat.

La revista mensual gratuïta escalenca 'El Cargol' no traurà més edicions. Arran de la crisi del coronavirus, el petit comerç de l'Escala ha tancat i la publicació s'ha quedat sense ingressos. El primer número va sortir el desembre de 2012 i des de llavors 88 edicions en paper i 90 digitals.

Han estat set anys d'entrega i dedicació perquè cada mes ens arribes 'El Cargol', una revista que ha anat agafant cada vegada més prestigi en el municipi. Si pogués rebre subvencions i no dependre directament del petit comerç, la direcció de la revista es plantejaria tornar-hi.

Cada mes s'imprimien 2.000 exemplars i es distribuïen per l'Escala i també a pobles veïns. Inclòs ha arribat al País Basc i a Lleida. I cal remarcar que es troba a les quatre biblioteques més importants del país.

A la revista no hi faltaven les seccions de vins, de mascotes, d'excursions, d'educació ni tampoc d'esports. També hi havia espais dedicats a l'agenda i a l'entreteniment.   

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar