Publicitat
Publicitat

L'Escala posa en marxa el pla de xoc

L'Ajuntament de l'Escala, ha iniciat les trobades amb diferents representants empresarials del sector turístic escalenc per informar-los de l'anàlisi i les accions fetes fins al moment. Una primera trobada que serveix per posar fil a l'agulla i així definir el pla de xoc per fer front a la crisi de la Covid-19.

L'Escala igual que tot Catalunya ha iniciat avui el que s'ha denominat com a Fase 0 del pla de desescalada, fet que vol dir la reobertura de comerços de fins a 400 metres quadrats, restaurants i bars per fer menjar per emportar, es poden fer obres en edificis habitats, consultar documents d'arxius i els esportistes poden sortir a entrenar. Malgrat aquestes mesures que entren en vigor avui hi ha molta incertesa de com afectarà això a la reobertura de l'activitat turística, per això l'equip de govern treballa per dissenyar una estratègia que permeti sortir de la crisi, sanitària i alhora econòmica, de la millor manera possible. La setmana passada anunciava el pla de xoc previst pel municipi, un pla que s'ha iniciat amb diferents converses amb representants del sector comercial per captar els seus dubtes i incerteses i recollir les primeres dades per redactar el futur pla de xoc municipal.

Aquesta ha estat una de les primeres reunions, al llarg d'aquesta setmana es portaran a terme més trobades amb altres sectors. Unes dades que caldrà treballar i així crear un document amb un bon pla de promoció, planificació, activitats i comunicació turística. L'Ajuntament de l'Escala també està treballant en un pla de xoc en l'àmbit social per tal de continuar fent front a les dificultats que està generant aquesta pandèmia a moltes persones i famílies del municipi.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar