Publicitat
Publicitat

El magazine El Far, programa transmèdia des d'aquesta setmana

El Far, magazine de ràdio dedicat al mar, es converteix en programa transmèdia i es pot veure en directe per youtube, facebook i twitter des d'aquesta setmana. S'elabora conjuntament entre Ràdio l'Escala, Ràdio Arenys, Canal Blau, La Cala Ràdio i Ràdio Delta.

El Far és un projecte de ràdio pioner que ressegueix l'actualitat vinculada a la mar de punta a punta del litoral català, tnat des de l'àmbit pesquer, com mediambiental o esportiu i recreatiu. Coproduit entre cinc emissores locals i La Xarxa, s'emet en directe cada tarda de quatre a sis. Amb el confinament decretat per la pandèmia de coronavirus, el programa havia quedat reduït a una sola hora i amb continguts enregistats. Aquesta setmana, però, El Far ha enceta una segona etapa convertint-se en programa transmèdia.

Si el programa era pioner en la seva concepció com a programa temàtic coproduit per cinc emissores de litoral, ara ho torna a ser amb l'evolució cap a programa de ràdio que pot veure's a través de les xarxes. I és que el confinament, a banda dels maldecaps que genera a tothom, està essent també una finestra d'aprenentatge.

De moment l'experiència ha nascut de forma ben reeixida. La Cristina Cantal, periodista de Ràdio l'Escala, n'està ben satisfeta.

El Far s'emet de dilluns a divendres de quatre a sis de la tarda.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar