Publicitat
Publicitat

Escalencs en temps de Coronavirus : Agar Vilà

Molts escalencs proposen aquests dies activitats a les xarxes, tot per aconseguir alleugerir el confinament dels veïns. Aquest és el cas de l'Agar Vilà que des de fa un parell de setmanes ensenya via Instagram live com fer manualitats.

Molts escalencs busquen per internet opcions per passar l'estona a casa, activitats per fer amb els nens o propostes més personals. Per això són molts els que ofereixen contingut a les seves xarxes socials per fer més agradables els dies de confinament. Hi ha molta varietat, des de receptes de cuina, passant per classes de gimnàs o concerts i des de fa un parell de setmanes també hi ha l'opció de fer manualitats amb l'Agar Vilà. Tots els dijous i els diumenges a les sis de la tarda, ofereix des de l'Instagram live @aikmaku tallers per a grans i petits.

Són tallers pels quals cal disposar de certs materials, conscient que la gent s'ha de quedar a casa les seves propostes no requereixen materials molt concrets, bàsicament paper, cola, tisores o retoladors. Tots els interessats poden consultar el material necessari a les seves xarxes socials, ja que publica la llista de material dies abans de fer el directe.

Qui vulgui aprendre o millorar la seva tècnica té una cita els dijous i els diumenges a les sis de la tarda amb Agar Vilà i el seu directe a Instagram @aikmaku.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar