Publicitat
Publicitat

Quatre setmanes de confinament, arriba Setmana Santa

vui és Dijous Sant, la porta d'entrada a la Setmana Santa més anomala de les últimes dècades. L'Escala l'afronta amb els serveis bàsics garantits, però amb el sector serveis absolutament aturat per l'estat d'alarma contra el Covid-19

Les vacances de Setmana Santa d'enguany tindran molt menys sentit festiu que fins ara pel confinament obligat en què ens trobem. Arriben quan completem la quarta setmana des del decret d'estat d'alarma i encara amb un horitzó poc clar de quan i com podrem recuperar la normalitat. En un moment simbòlic com aquest, l'alcalde, Víctor Puga, ha fet un repàs a les gestions fetes al llarg d'aquestes setmanes.

Mirant endavant, ha repassat també aquelles gestions que s'han iniciat per gestionar la sortida de la crisi sanitària actual.

Mentre això no arribi, ha reiterat el malestar pels moviments de vehicles que arriben a l'Escala per reobrir segones residències. I ha fet un agraïment públic a la tasca dels cossos de seguretat, afegint-hi també el de Protecció Civil.

Capítol a part mereix el col·lectiu de voluntaris que han treballat de valent per confeccionar mascaretes.

I, en definitiva, un agraïment per a tota la població en reconeixement del civisme demostrat a l'hora de respectar el confinament.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar