Publicitat
Publicitat

La Marató d'Empúries serà el 15 de novembre

La Marató d'Empúries serà el 15 de novembre i no el 3 de maig com estava previst inicialment. A causa del coronavirus aquesta prova atlètica, que reuneix més de 1.500 esportistes, s'ha hagut d'ajornar fins a l'últim trimestre d'any, una data molt pròxima a la Marató de Barcelona anunciada pel 25 d'octubre. 

L'Àrea d'Esports i Ajuntament de l'Escala han decidit que la Marató d'Empúries es correrà el 15 de novembre. La prova atlètica s'havia de disputar el 3 de maig, però a causa del coronavirus, s'ha hagut de buscar una altra data per garantir la seguretat de tots els participants. Serà tres setmanes després de la Marató de Barcelona prevista pel 25 d'octubre.

Com ja és tradició, el dia de la vigília, dissabte serà el torn de les curses infantils i la cursa dels 5 km pels adults.

Minic aprofita també per enviar dos missatges, un als sanitaris, ja que és regidor també de salut, i l'altre als esportistes, clubs i entitats esportives.

El regidor té el desig que a poc a poc es torni a la normalitat i que pròximament es pugui reprendre l'activitat esportiva.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar