Publicitat
Publicitat

Els efectes de la pandèmia en un museu com el d'Empúries

El Museu d'Empúries viu el confinament en rigurós silenci. El recinte ha tancat portes i només s'hi mantenen les activitats de vigilància i manteniment. La incertesa marca el futur més immediat respecte activitats com el curs d'arqueologia o les visites d'estiu.

El silenci és l'element més rellevant aquests dies al MAC-Empúries, tancat al públic des del 13 de març per l'estat d'alarma decretat per la pandèmia de Covid-19. Des d'aleshores l'única activitat que hi ha en tot el recinte arqueològic és la dels agents de seguretat, el servei de neteja i el de manteniment. Mentrestant el personal tècnic i d'administració treballa des de casa.

Les activitats de primavera s'han anat suspenent una darrera l'altra, incloent-hi aquelles organitzades conjuntament amb l'Ajuntament com el Triumvirat o la Marató. Ara, a l'espera que es pugui superar el confinament, regna la incertesa de quan i com es podrà tornar a la normalitat i de quines conseqüències deixarà aquesta aturada.

Mentre no es pugui recuperar la normalitat, el museu intenta mantenir i potenciar la difusió a través del web i xarxes socials.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar