Publicitat
Publicitat

Robert Bosch, renuncia a la seva assignació de regidor

El portveu de JxC L'Escala, Robert Bosch, renuncia a la seva assignació mentre duri l'estat d'alarma pel coronavirus. Per la seva part el regidor del mateix grup, Vishal Shahani confia a treballar conjuntament per aconseguir minimitzar l'impacte econòmic a causa de la crisi coronavirus.

Robert Bosch, portaveu de JxC L'Escala, ha renunciat a la seva assignació de regidor mentre duri l'estat d'alarma. Així ho anunciava a les seves xarxes socials aquest cap de setmana, fent efectiva la seva decisió personal ahir quan va entregar el seu sou a l'entitat local Associació contra el càncer, qui també utilitzant les xarxes ho anunciaven.

Aquesta setmana també parlàvem amb el regidor del mateix grup, Vishal Shahani qui comentava la necessitat d'adoptar algunes mesures per pal·liar els efectes econòmics de la crisi del coronavirus.

Shahani sense deixar de banda la seva professió de metge, recomana a tots els escalencs equilibrar tres grans factors per fer front al confinament. El primer el psicològic molt important per saber conviure i controlar la incertesa. Tampoc podem deixar de banda la salut física, important continuar seguint bons hàbits i finalment la vessant espiritual, aprofitar aquests temps per plantejar el dia a dia de cada un.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar