Publicitat
Publicitat

Anul·lacions i canvis en el calendari festiu de maig i juny

Les principals  activitats culturals de maig i juny se suspenen o ajornen. Les àrees de cultura i de promoció econòmica treballen per reubicar aquelles que sigui possible. De moment, s'ha suspès el Triumvirat i es treballa per trobar nova data per a la fira Arrels del Vi, la botiga al carrer de la UBET o el cicle de conferències de l'Any Xaxu

La pròrroga de l'estat d'alarma, de moment fins el 26 d'aquest mes d'abril, amb indicis que pugui encara allargar-se més i amb la certesa cada cop més ferma que la tornada a la normalitat serà gradual i no pas d'un dia per l'altre està provocant que la tirallonga de suspensions o ajornaments d'activitats arribi cada cop més enllà afectant ja tota l'agenda de maig i part dels actes previstos per al mes de juny.Un cas és el del Triumvirat Mediterrani, que se suspèn fins l'any vinent.

Altres casos com el cicle de conferències de l'Any Xaxu s'ajornen fins passat l'estiu. O actes com la fira Arrels del Vi o la Botiga al Carrer de la UBET s'està intentant reubicar-les a l'estiu o fins i tot setembre. I sempre tenint en compte que, en aquells casos que es puguin reubicar que caldrà repensar-les i segurament reestructurar-les per respectar les mesures de seguretat higiènica i sanitària que la situació requerirà.

Per a la regidora de turisme i promoció econòmica l'Ajuntament manté el compromís de continuar impulsant l'activitat cultural com a motor de promoció turística i econòmica de l'Escala.

I amb aquesta voluntat expressa també la voluntat de fixar-se especialment en la programació de propostes i artistes de proximitat com a mesura de suport i ajuda al sector.

Aquesta setmana hi ha una bona tirallonga d'actes que s'haurien d'haver celebrat a l'Escala, coincidint amb la Setmana Santa. Començant pels partits de futbol base del torneig internacional MIC, passant pel Via Crucis i acabant amb l'Aplec de Sant Martí. O els dos concerts del festival Ítaca que s'haurien d'haver a l'esplanada de barrakes, dissabte amb Manel, Ciudad Jara i Lildami; i diumenge amb El Pot Petit. Respecte aquests concerts, s'ha anunciat una nova nit de concerts per al 3 d'octubre, sense confirmar encara el cartell.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar