Publicitat
Publicitat

Dràstica decisió de la Federació Espanyola de Tennis Taula

Una altra lliga que queda suspesa definitivament pel coronavirus és la de tennis taula, les primeres van ser les de rugbi i voleibol. La federació espanyola ha donat totes les competicions per acabades i ha anunciat que com a molt tard, el 30 d'abril dirà quina és la decisió respecte a com queda la classificació final.

El CER l'Escala de tennis taula ja no jugarà més partits aquesta temporada a la Superdivisió Masculina. La Federació Espanyola, a causa del coronavirus, ha donat per acabades totes les competicions i a finals de mes anunciarà quina és la decisió respecte a com queda definitivament la classificació. Ara mateix, el campió seria el Cajasur Priego i els dos equips que perdrien la categoria serien l'Alacant i el Leganés. 

Sigui quina sigui la decisió, el club escalenc continuarà al màxim nivell, ja que, a falta de sis jornades per completar el curs, ocupava la novena posició amb 11 punts, dos punts per sobre de la plaça de descens.

Com que l'organista estatal dóna la lliga per acabada, el club anxover començarà a treballar per confeccionar la plantilla per la pròxima temporada. El principal objectiu, a veure si s'aconsegueix, és renovar al xinès Chih-Wei Yeh, un jugador que ha marcat el ritme de l'equip.

Dels 22 partits disputats, el jugador asiàtic ha aconseguit 20 victòries. 91% d'efectivitat. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar