Publicitat
Publicitat

Més controls policials amb l'arribada de la Setmana Santa

La Policia Local ja ha aixecat més de 130 actes a vehicles que no han pogut justificar el seu desplaçament. El regidor de governació lamenta que el govern prohibeixi els desplaçaments a segones residències, però no posi recursos a evitar aquests desplaçaments.

La Policia Local de l'Escala ja porta acumulats més de 1400 controls en vehicles que entren o surten de la població, acabant amb sanció més de 130 casos on no s'ha pogut acreditar el motiu del desplaçament. Són unes xifres que el regidor de governació, Robert Figueras, ha facilitat avui, quan comencem la quarta setmana de confinament. Figueres ha lamentat que l'estat d'alarma impliqui la prohibició explícita de desplaçaments fins a segones residències però després no es posin més recursos a controlar desplaçaments de vehicles.

A l'Escala, la policia local i mossos d'esquadra han estat fent controls de forma diària. Controls a través dels quals s'ha detectat un increment de desplaçaments aquest cap de setmana passat coincidint amb l'inici de la Setmana Santa. Figueras ha volgut posar de manifest la tasca de tots els professionals dels cossos de seguretat.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar