Publicitat
Publicitat

Escalencs confinats - Valery Fernández

Avui a la secció escalencs confinats, el jugador del Girona i escalenc, Valery Fernández. Tot i no competir actualment degut a l'aturada de la lliga, Fernández continua treballant per no perdre el ritme i tornar als terrenys de joc després de recuperar-se de la seva lesió.

L'Escalenc Valery Fernández, actual jugador del primer equip del Girona FC passa aquests dies a casa seva a l'Escala. El jove jugador ja recuperat de la seva greu lesió, anima a tothom a seguir els consells de les autoritats per acabar i guanyar el partit contra el coronavirus.

Aquests dies de confinament, aprofita per entrenar, doncs no vol perdre el ritme ni tampoc el físic per quan la pilota torni a rodar. Però com que el dia és molt llarg, també passa l'estona llegint, jugant amb els seus germans o disputant competicions esportives virtuals amb la videoconsola.

Des de Canal 10 i Ràdio l'Escala posem al vostre abast el número de whatsapp 621 228 975 perquè ens envieu un vídeo de què feu a casa aquests dies. Recordeu gravar el vídeo amb horitzontal.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar