Publicitat
Publicitat

Iniciativa de les ràdios locals contra el coronavirus

Les ràdios locals posen en marxa la campanya #TreuLaRadioAlBalco, una iniciativa per fer sortir a tothom al balcó els dimecres a 2/4 de 6 per ballar a ritme d'una cançó sorpresa amb l'objectiu d'aixecar els ànims.

Des de ja fa uns dies els companys de Ràdio Blanes, Nova Ràdio Lloret o Ràdio Pineda entra altres van posar en marxa la campanya #TreuLaRadioAlBalco. Un projecte on conviden els seus oients a sintonitzar la ràdio, apujar el volum i treure la ràdio al balcó perquè arreu s'escolti el mateix tema musical i així aixecar els ànims durant el confinament. Ara la campanya obre portes i vol fer participar totes les ràdios del territori català, entre elles Ràdio L'Escala. A partir d'aquest dimecres dia 1 d'abril , L'Escala també treu la ràdio al balcó col·laborant de la campanya ho fa a ritme del grup Oques Grases, tema escollit per aquests dimecres dia 1 a 2/4 de sis de la tarda.

Tots els escalencs estan convidats a participar i també a fer viral la campanya, per això es demana fer algun vídeo i penjar-lo a les xarxes amb l'etiqueta #treularadioalbalco.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar