Publicitat
Publicitat

Nova programació Canal 10 Empordà

Canal 10 Empordà ha reorganitzat la seva programació, per tal d'oferir un contingut més estable cada dia. Es continua prioritzant els informatius entorn de la Covid19, però també s'incorporen càpsules i programes propis amb col·laboració de veïns del municipi.

La situació d'excepcionalitat que tots vivim arran de la crisi per coronavirus també afecta, com no pot ser d'una altra manera, la programació habitual de Canal 10. Al llarg d'aquests dies s'han adaptat tots els continguts per tal de seguir oferint informació, però complint amb les mesures preventives per evitar els contagis, s'han aturat les entrevistes a plató i s'ha posat en funcionament una programació enregistrada, confeccionada i preparada per ser emesa. Des d'avui s'engega una graella més estable, que ofereixi continuïtat de programació i horaris fixos. Així s'aconsegueix més comoditat pels espectadors, ja que pot seguir els seus programes cada dia a la mateixa hora.

La programació engega a les 8 del matí amb el NEX Matí, informatiu especial de la xarxa amb el dia a dia de Catalunya. Seguidament obrim un bloc de Consells de Salut, un espai amb la participació d'Indira Salvador que proposa diferents exercicis per fer des de casa. I després arriba les càpsules del Doctor Prat, amb consells de salut per menjar bé aquests dies de confinament.

Diferents programes més cultural i infantil  acompanyaran fins a les dues, hora de l'emissió de l'informatiu de canal 10. Un informatiu que també es podrà seguir a les 16, a 2/4 de 9, a les 22 i també a les 00h. Les tardes arranquen a 2/4 de 7 amb 'Ens quedem a casa" els dilluns, dimecres i divendres. Un programa fresc on viatgem a les cases de la gent per saber que fan. Els dimarts i els divendres, podreu seguir receptes de cuina. A partir de la set i com sempre, arriba el Connecticat.cat, magazín que ens porta diferents punts del territori. A partir de les 20 nova oportunitat per seguir els consells de la fisió Indira i el Doctor Prat. Després de l'informatiu del vespre, a les 21 Albert Quintana proposa un conte per anar a dormir. Són els contes que ell explica via Instagram Live al seu canal GradeSorra. Els dimecres a les 22 hi haurà una versió especial del Línia Directa, 30 minuts on l'alcalde, Víctor Puga respon els dubtes de la ciutadania. Tots els divendres també oferim el Parlem, espai d'entrevistes socials o el parlem de salut amb la Remei, al Joina i el Doctor Prat. Tots els programes seran enregistrats i fets mitjançant videoconferència.

Aquestes són les novetats pel que fa a la programació en aquest context d'emergència. Les notícies i tots els programes també els podreu trobar a la pàgina web de la televisió així com les xarxes socials: Facebook, Twitter i Instagram.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar