Publicitat
Publicitat

Accions de l'àrea de turisme i promoció econòmica davant el coronavirus

L'Àrea de Turisme, Promoció Econòmica i Comerç de l'Ajuntament es posa a disposició del petit comerç i el sector turístic per ajudar-los a fer qualsevol tràmit davant la crisi. S'han anul·lat els actes de promoció més immediats i s'ha iniciat la modificació del pla de formació i també del pla estratègic del sector.

En una economia tant centrada en el sector turístic com la nostra, els efectes del coronavirus seran importants. Avui encara incalculabless. Des de l'àrea de turisme, promoció econòmica i comerç de l'Ajuntament en son plenament conscients. És per això que aquests últims dies s'han emprès tot un seguit d'accions per adaptar-se a la situació i recolzar, en la mesura que es pugui, al sector, com ara habilitar un espai al web visitlescala.cat amb tota la informació i enllaços a aquelles informacions que poden ser d'interès per al sector.

L'àrea de Marta Rodeja ha hagut d'anul·lar actes promocionals com els que tenia previstos de dur a terme, sota coordinació de l'Agència Catalana de Turisme o el Patronat de Turisme Girona-Costa Brava a ciutats com Gant o Barcelona. A nivell local, ja ha engegat la tasca de modificació del Pla Estratègic de Promoció Turística, incorporant l'escenari post crisi sanitària.

S'ha aturat també el pla de formació pensat per a empresaris i personal del sector turístic, posposant totes aquelles sessions programades per aquest trimestre a passat l'estiu. Igual com s'està treballant també per reorganitzar les activitats festives i promocionals com el Triumvirat, la fira Arrels del Vi o la botiga al carrer de la Ubet per ubicar-les en una altra data.

En conjunt, Rodeja es posa a disposició del sector a l'hora de fer assessorament o ajudar els agents del sector en aquells tràmits que calgui.

 

Aquests dies les oficines de turisme són tancades. El personal, però, està actiu fent teletreball. Per a qualsevol consulta, el correu de contacte és turisme@lescala.cat

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar