Publicitat
Publicitat

El portaveu de Gent de l'Escala encoratja els escalencs a respectar el confinament

Gent de l'Escala apel·la a la responsabilitat dels veïns  i veïnes per fer front a la situació provocada pel coronavirus. Per a Carles Carlà, la gent està actuant de forma exemplar, agraeix l'actitud de l'Ajuntament,  aqui li demana màxima ambició per ajudar els més perjudicats. I es mostra optimista respecte la superació de la pandèmia.

Carles Carlà, portaveu de Gent de l'Escala ha volgut destacar per damunt de tot el paper i la responsabilitat dels veïns. Amb la gent de peu s'han aconseguit tots els grans avenços de la història, ha dit, després d'agrair la responsabilitat que està demostrant la gent del municipi a l'hora de respectar  les recomanacions de les institucions a l'hora de no sortir al carrer si no és absolutament imprescindible.

Carlà s'ha mostrat molt agraït per com l'Ajuntament està afrontant la crisi i per com l'equip de govern n'està informant a tots els grups. Però també s'ha mostrat partidari que el consistori prengui mesures ambicioses per ajudar els qui hi sortiran perdent més.

Com a cloenda, un missatge de coratge i optimisme per a tota la població:

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar