Publicitat
Publicitat

Targetes moneder per als alumnes de beca menjador

L'Ajuntament de l'Escala distribuirà unes 120 targetes moneder per aquells alumnes beneficiaris d'una beca menjador. La logística es fa de forma coordinada amb el Consell Comarcal. Els beneficiaris rebran un missatge de text al telèfon on se'ls informarà de l'horari de recollida.

Avui comença la segona setmana de confinament per l'epidèmica de coronavirus i aquells més necessitats són també dels més afectats. A l'Escala hi ha un total de 120 alumnes de primària de disposen de beca menjador. I amb el tancament dels centres, doncs, hauran quedat sense aquest àpat subvencionat. Per a pal·liar-ho, el departament d'ensenyament ha posat  en marxa un sistema  de targetes menjador per a tots els nens i nenes que disposaven de beca menjador. Per a fer arribar aquestes targetes, el departament ha comptat  amb els consells comarcals i els ajuntaments. A l'Escala, les targetes es repartiran entre avui i demà, a la Sala Polivalent. Abans de recollir la targeta, les famílies beneficiàries rebran un missatge de l'Àrea de Serveis Socials.

L'Ajuntament calcula que el repartiment es pot fer efectiu entre avui i demà. A nivell de tot l'Alt Empordà, el Consell Comarcal calcula que distribuirà 3062 targetes.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar