Publicitat
Publicitat

Decrets municipals pel Coronavirus

L'Ajuntament de l'Escala acorda l'endarreriment de terminis per pagar tributs i la suspensió dels terminis administratius mentre duri l'Estat d'Alarma. L'alcalde ha signat avui dos decrets: un, regulador d'aquestes mesures i un altre en relació al funcionament del'Ajuntament,el seu personal i els serveis públics municipals.

L'alcalde de l'Escala, Víctor Puga, ha presidit aquest matí una reunió amb els caps d'àrea per garantir els serveis públics necessaris i coordinar totes les actuacions necessàries. Les diferents recomanacions que s'havien anat publicant en els darrers dies s'han confirmat en dos decrets d'alcaldia. Un, uqe regula el funcionament de l'Ajuntament, el seu personal i els serveis públics mentre duri l'estat d'alarma i un altre, regulador de les mesures en l'àmbit econòmic de flexibilització del pagament de diferents tributs i preus públics municipals.

Les mesures de prevenció són ben excepcionals i totes parteixen de la necessitat d'evitar al màxim el contagi. I és absolutament necessari respectar el confinament, tret d'aquells casos d'estricta necessitat.

La prioritat és sanitària. Però a ningú se li escapa que aquest episodi tindrà efectes econòmics evidents. És per això que s'ha signat el decret de mesures urgents per a la flexibilització dels terminis de pagament de tributs.

Al web municipal www.lescala.cat, les xarxes socials es pot llegir el text íntegre d'aquests decrets que puntegen les mesures preses aquest dilluns, tant pel que fa a assumptes de tributs com d'afectacions en els diversos serveis municipals.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar