Publicitat
Publicitat

La Fundació Salut Empordà confirma el primer cas de Coronavirus a l'Alt Empordà

La Fundació Salut Empordà ha confirmat el primer cas de Coronavirus a l'Alt Empordà. Des de demà es tancaran tots els consultoris que en depenen i la feina es concentrarà al CAP de l'Escala. 

Comarca a comarca van apareixent nous caos de persones infectades pel Coronavirus COVID-19.En les últimes hores, més en concret ahir diumenge,  s'ha confirmat el primer a l'Alt Empordà.Per norma no es dona informació de la persona ni de la població on viu.Salut Pública s'ha posat en contacte amb les persones que s'hi hagin relacionat per posar-les en quarantena.La darrera mesura presa és que a partir de demà es tanquen els consultoris del 8 pobles que depenen de l'Àrea Bàsica de l'Escala per concentrar l'activitat al CAP.També s'ha anunciat que s'anulen totes les visites previstes programades excepte les que afectin a nens menors de 15 mesos. 

Es demana que ningú vagi al CAP de l'Escala si no es tracta d'una urgència vital.Qualsevol consulta s'ha de fer per telèfon o per mail.Pel que fa a les visites domiciliàries es mantenen.Si algú creu que s'ha contagiat pel COVID-19 ha de trucar al 061.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar