Publicitat
Publicitat

Participació a la VII Fira d'entitats

Obert el període d'inscripcions a la setena fira d'entitats de l'Escala, totes les associacions i entitats interessades ja poden omplir el model de fitxa de sol·licitud a través de la web municipal o a les oficines de l'OAC fins al 31 de març.

El dia 1 de maig arriba una nova edició de la Fira d'entitats de l'Escala, un acte on poden participar totes les associacions i entitats, cíviques i socials registrades del municipi. Una fira que va néixer amb l'objectiu de promocionar i donar a conèixer les entitats del municipi, després de set edicions està més que consolidada i s'ha convertit en un dia de festa i de reconeixement a totes les entitats per la important tasca cultural que fan a la població.

Des d'aquesta setmana s'han obert inscripcions per poder participar a la fira de diferents formes, com per exemple amb estand o sense o només amb activitat o amb una combinació de les dues. Per poder participar de la fira és imprescindible ser una entitat sense ànim de lucre, promoure l'interès general, que l'àmbit d'actuació sigui l'Escala, que l'entitat estigui legalment constituïda i que acomplexin els terminis acordats.

Tots els interessats hauran d'omplir el model 'Fitxa de sol·licitud de participació a la fira', un document que es podrà aconseguir a l'oficina d'atenció al ciutadà o a través de la web municipal. Un cop omplert s'ha de lliurar electrònicament, juntament amb la instància genèrica abans del 31 de març.

Com cada any la fira tindrà lloc a l'espai cobert de plaça Catalunya  el dia 1 de maig a partir de 2/4 de 11 fins a les 14.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar