Publicitat
Publicitat

Equips italians i asiàtics no es deplaçaran pel MIC'20

La vintena edició del torneig internacional del Futbol Base, MIC, ja és en dansa. De fet, avui mateix s'ha conegut que els equips italians i asiàtics no es desplaçaran a les comarques gironines per culpa del coronavirus. També aquest matí, han començat els treballs al camp de gespa natural de l'Escala.

És la primera notícia del MIC'20. Equips italians i asiàtics no assistiran a la competició. Han anul·lat la seva assistència per culpa del coronavirus. De moment, el torneig segueix endavant. De fet, avui al matí han començat els treballs al camp de gespa natural del FC l'Escala amb l'objectiu de què arribi amb les millors condicions possibles per aquesta cita internacional que posa les comarques gironines al mapa del 8 al 12 d'abril. El nostre municipi és seu alevina des de 2002. L'organització del MIC confia amb les instal·lacions anxoveres.

De moment, segons l'alcalde de l'Escala, el MIC i també la Marató d'Empúries segueixen endavant, tot i l'amenaça del coronavirus. Víctor Puga afegeix que a mesura que passin els dies es tindrà més informació.

El sorteig del MIC ja s'ha fet. L'aleví del FC l'Escala, que competirà al grup D, s'enfrontarà a la Dam, a l'Atletico Culiacan de Mèxic i a l'Strikers dels Estats Units. Els principals equips d'aquesta categoria seran el Barça, Atlètic de Madrid, Atlètic de Bilbao, Girona i Manchester United. 

En aquesta categoria sots12 aleví competiran 32 equips agrupats en 8 grups. Són conjunts de 13 nacionalitats, des dels Estats Units fins a Rússia, passant per Colòmbia, Mèxic, Japó i Polònia. Un any més, l'Escala, Torroella de Montgrí i l'Estartit en són seu aleví.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar