Publicitat
Publicitat

L'institut el Pedró i Ràdio l'Escala en una nova edició del Picalletres

Un Institut de Vic ha estat el rival de l'institut El Pedró a la ronda preliminar d'una nova temporada del concurs Picallettres. El programa està enregistrat, però no es coneixerà el resultat fins que s'emeti per La Xarxa dins la primera quinzena d'abril.

Aquesta és una de les paraules que va haver de lletrejar Otger Bassó de l'institut El Pedró dins la nova edició del concurs Picalletres, organitzat per La Xarxa i on un any més hi participa Ràdio l'Escala.El primer rival dels escalencs ha estat un institut de Vic, un programa que s'ha enregistrat i que s'emetrà a partir de la primera quinzena d'abril.

Fins Sant Joan, les emissores de ràdio de La xarxa, emetran un total de 23 programes, inclosa la primera fase, les semifinals i la final.Els representants escalencs, amés d'Otger Bassó, van ser Laura Naumowicz i Fatima Lazzoui.Totes dues valoren en positiu l'experiència tot i els nervis que van passar.El professor amb qui van assistir al programa i entrenar a classe va ser Marc Aguilar.Per conèixer quin va ser el resultat constra l'institut de Vic caldrà esperar a l'emissió del programa, una data i hora de les que se n'informarà uns dies abans.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar