Publicitat
Publicitat

Raul Centeno és el nou President del CER

Raul Centeno és el nou President del CER. El relleu de Mercè Rueda i la seva junta va ser molt emotiu. Entre els objectius del nou president  hi ha obrir més l'entitat i implicar les seccions en les activitats que s'organitzen. Tot plegat passava a l'assemblea anual.

L'assemblea anual del CER de 2020 ha estat ben emotiva, amb el comiat de Mercè Rueda després de més de 30 anys traballant per l'entitat, una vintena en diferents juntes i els últims 10 anys portant-ne el timó.Ella i la junta actual s'acomiadaven i agafava el relleu Raul Centeno, que estarà  acompanyat de Roser Ramírez, Sergi Franc. Miquel Pagès i Albert Ciprés, l'únic membre de la junta antiga que continua juntament amb Raul Centeno.El nou president, el primer que va voler fer va ser agrair la tasca de Mercè Rueda. Amb presència de Mercè Vilanova, se li regalava una medalla i cadena i un ram de flors a les dones que han format part de la junta fins ara.

Mercè Rueda va plora d'emoció en més d'un moment de l'assemblea, sobretots quan anunciava que ho deixa i quan escoltava els agraïments de les seccions.A l'acte hi van ser presents l'alcalde Víctor Puga i el regidor de Cultura Rafel López, que destacaven la feina que es fa des del CER i especialment la dedicació de Mercè Rueda.El rumb de l'entitat el dirigirà Raul Centeno, que en la seva presentació demanava l'implicació de les seccions en el dia a dia de l'entitat.

La nova junta vol obri el CER, com deia Raul Centeno , que ningú entengui que és una entitat tancada, tot al contrari, queda oberta a tothom per fer-hi activitats.

Pel que fa a Mercè Rueda, marxa satisfeta per com ha deixat l'entitat a la nova junta.

Durant l'assemblea les diferents seccions feien balanç de l'últim any.La majoria avancen en positiu, el rem canviarà de rumb amb nou responsable i no acaben de funcionar i s'han quedat sense pressupost el Escacs i el Pubillatge.

Al final de l'assemblea encara més emoció, amb un homenatge de l'entitat a Antonio Montesinos, membre actiu de la secció de fotografia que ens deixava recentment. Un petit muntatge amb fotografies seves mostrava la seva feina. Eren presents a l'acte la seva dona, la seva filla i familiars.

Finalment Mercè Rueda parlava de futur, on diu que mai abandonarà del tot el CER.

L'assemblea es tancava amb un piscolabis per a tots els assitents.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar