Publicitat
Publicitat

En Comú l'Escala vol més lloguer social d'habitatges de grans tenidors

En Comú l'Escala vol que s'aprofiti la legislació actual per aconseguir lloguer social . Lleis de desembre de 2019 i de gener de 2020 obliguen als grans tenidors d'habitatges a oferir lloguer social per a les famílies amb més dificultats econòmiques.

En Comú l'Escala creu que l'ajuntament de l'Escala hauria d'obligar als grans tenidors d'habitatge a oferir-los per lloguer social durant set anys, tal com marca la llei.Seria en casos tipificats, com quan l'habitatge està en format de lloguer, ocupació o quan el propietari en pot perdre la propietat.Seria en aquests casos, quan el llogater passés per dificultats econòmiques o socials, que s'hauria d'aplicar aquesta fórmula.Un gran tenidor és una persona o empresa que disposa de més de 15 habitatges.Per entendre bé la qüestió Pons posava un exemple.

Albert Pons demana que sigui el consistori escalenc l'encarregat de tutelar aquests casos.

Pons no veu p`rou voluntat de tirar endavant aquesta oportunitat que dona la llei, veient que el pressupost per contractar un tècnic d'habitatge va passar de 25mil euros el 2019 a 15mil aquest 2020.Al bert Pons ho explicava a La Casa de la Vila de Canal 10 Empordà, un programa que es pot seguir en diferents re-emissions i també a la carta a www.canal10.cat.

Comentaris de l'àudio© 2020 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar